Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Alwy satsar på hårt – Ska bli nummer 1 för ekonomi på AppStore

Den snabbväxande fintechen, Alwy, lanserar version för AppStore. Appen är utformad för att underlätta för användare att hantera och förstå sin ekonomi. Alwy ska hjälpa användare att sätta och spåra sina ekonomiska mål genom att hjälpa till med både vardagsekonomi och det långsiktiga sparandet.

“Tidigare har man behövt flera olika appar för att hantera sin budget, sitt sparande, sina lån och trots att man har haft en hel mapp med ekonomitjänster så vet man fortfarande inte om man har gjort smarta ekonomiska val. Vi vill att du ska kunna ta bort ekonomimappen på din hemskärm och istället ersätta dina befintliga tjänster med Alwy – allt med syftet att göra din ekonomi enklare och mer meningsfull.” säger VDn och medgrundaren Christoffer Long i en kommentar.

I dagsläget så använder tiotusentals svenskar Alwys webbtjänst. Versionen på Appstore innehåller samma funktionalitet och erbjuder en överblick över hela privatekonomin och hushållets ekonomi på samma plattform vilket gör den unik på marknaden. Man kan hålla koll på sin vardagsekonomi samtidigt som man kan starta ett automatiskt fondsparande, allt i samma tjänst.

“Appen är ett viktigt steg i att distribuera Alwy och fullt fokus framöver är att jobba tillsammans med våra användare för att hela tiden göra Alwy bättre och bättre innan vi tar nästa steg ut i Europa. Det är tack vare våra fantastiska användare och deras feedback som vi växer.” fortsätter Christoffer.

Leave a comment