Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Letar du bostad? Boneo har appen

Boneo lanserar mobilapp som hjälper bostadsspekulanter som aktivt letar bostad att vara först med att få veta när bostäder som matchar deras bevakning finns ute på marknaden – direkt i mobilappen.

– Även om bostadsmarknaden nu skiftat från att vara säljarnas marknad till köparnas så vill du som aktiv bostadsspekulant alltid vara först på eftertraktade bostäder, vilket är ett unik värde som vi kan erbjuda med Boneos mobilapp jämfört med övriga bostadsportalers mobilappar. Vi gör det enklare för användare att vara först med att få reda på när nya bostäder som matchar dem finns ute på marknaden

Boneo är en bostadsportal med bostäder som är till salu och som kommande försäljningar, kallade ‘På G’, där majoriteten publiceras av mäklare först på Boneo innan de finns tillgängliga på andra bostadsportaler. Med Boneos nya mobilapp kan alla som aktivt letar ny bostad få pushnotiser direkt i mobilappen utan fördröjning så snart en ny bostad som matchar deras bevakning publicerats av mäklare på Boneo.

På så vis kan bostadsspekulanter använda Boneos mobilapp för att vara säkra på att vara först när nya bostäder som de är intresserade av kommer ut på marknaden.

– Är man på jakt efter ny bostad använder man kanske redan andra bostadsportalers mobilappar, men med Boneos mobilapp kan du som aktiv bostadsspekulant vara först på nya bostäder. Det är värdet vi vill erbjuda, att vill du vara först på en bostad så finns Boneos mobilapp – även om du också använder Hemnet eller Boolis mobilappar för ditt bostadssök, avslutar Fredrik Engdahl, VD på Boneo.

Fakta om Boneo-appen:

I appen, som kan laddas ner från AppStore och Google Play, kan användarna bland annat:

  • Bevaka och spara sina favoritobjekt och sökningar.
  • Få pushnotiser direkt när det finns matchande bostäder, som i många fall bara finns på Boneo.
  • Se hur eftertraktad sin bostad är och hur många potentiella budgivare den har, med tjänsten BoneoMatch™. Bostaden matchas mot över 500 000 köpsugna personer som går på bostadsvisningar för liknande bostäder hos de olika mäklarbolagen.

Leave a comment