Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

CapitalBox lanserar ny tjänst i Sverige: kontokredit för småföretagare

CapitalBox vision är att hjälpa små- och medelstora företag att förverkliga sin mål. Därför lanserar vi inom kort en ny och flexibel finansieringstjänst: företagskredit för företagare.
En företagskredit är ett praktiskt sätt att täcka tillfälliga utgifter och stabilisera dalar och toppar i likviditeten.

Kontokrediten kan användas när behovet finns och du kan betala av enkelt i din egen takt. Med en företagskredit har du alltid har tillgång till pengar när du behöver dem som mest. Så fort du gjort delbetalning på krediten kan du utnyttja den igen.

Digital process

Ansökningsprocessen sker online och tar bara 2 minuter. Vi svarar direkt och vanligtvis får du tillgång till krediten inom 8 timmar.

Med en företagskredit får du snabbt tillgång till kapital utan att behöva ta ett större företagslån. Du använder endast det du behöver och betalar ingen ränta innan du använder krediten.

Företagskrediten fungerar på många sätt som ett kreditkort och kan bland annat användas till att täcka olika utgifter för varuinköp, extra personal, inköp av utrustning m.m.
Fördelar med CapitalBox företagskredit

Den största fördelen med en företagskredit är flexibiliteten. En företagskredit är som ett beviljat lån som du kan använda fritt när du behöver det – du kan ta ut pengar när du vill och väljer själv hur mycket du tar ut (upp till kreditgränsen).

Om du inte använder företagskrediten så behöver du självklart inte göra någon avbetalning eller betala ränta! En annan viktig fördel är att du har möjlighet att betala av krediten i din egen takt. Med andra ord kan du bestämma storleken på avbetalningarna till hur mycket pengar du kan avvara för tillfället, beroende på företagets budget och kassaflöde.

Du är alltid välkommen att prata med någon av våra lånerådgivare om du är osäker på vilken typ av finansiering som passar bäst för ditt företag – företagskredit eller företagslån.