Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Lea Bank <3 Zensum

Lea Bank har varit en del av Zensums erbjudande på den norska marknaden sedan 2018. Idag kan Zensum stolt presentera Lea Bank som ny samarbetspartner för privatlån i Sverige.

“Vi har haft ett mycket starkt och uppskattat samarbete i Norge. En lansering i Sverige var därför väldigt naturlig och vi ser fram emot att se hur vår produkt tas emot av Zensums kunder på den svenska marknaden”, säger Marcus Hiiri, Head of Nordic Markets på Lea Bank.

Lea Bank är en heldigital, norsk bank med innovativa och användarvänliga lösningar och deras viktigaste verktyg för ansvarsfull kreditgivning är bra och precisa kreditmodeller. Alla kreditärenden kontrolleras dessutom även manuellt av en lånebehandlare före utbetalning. Lea Bank följer en strikt policy när det kommer till marknadsföring av lån och lockar aldrig med snabb eller enkel kredit, eller lån för enkla ändamål.

Precis som Lea Bank brinner vi på Zensum för att hjälpa våra kunder att förbättra sin privatekonomi samtidigt som vi främjar ansvarsfull kreditgivning. Vi ser fram emot ett samarbete på den svenska marknaden och hoppas att deras produkt tas emot lika väl som på den norska

Leave a comment