Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Surfboard Payments och booksalon ingår ett partneravtal

Surfboard Payments, en ledande leverantör av molnbaserade betalningslösningar, meddelade idag ett banbrytande partnerskap med booksalon, ett framstående nordiskt företag som erbjuder tidboknings, kassa- och betalningstjänster som specialiserar sig på välmående-, skönhets- och frisörbranschen.

Partnerskapet är ett viktigt steg i att förbättra betalningsupplevelsen för salonger i regionen.

Under detta strategiska partnerskap kommer Surfboard Payments att agera som en betaltjänstleverantör (PSP) till booksalon, vilket möjliggör att företaget kan processa betalningar smidigt och säkert för sitt omfattande nätverk av salonger.

Surfboard Payments har också anpassat sin innovativa SurfPad-terminal för att harmonisera booksalons signaturrosa och lila varumärke, tillsammans med den klassiskt svarta och vita versionen, vilket ger ett intryck av elegans och stil i handlarnas salonger.

“Vi är mycket glada över partnerskapet med booksalon och möjligheten att fortsätta rulla ut våra banbrytande betalningslösningar till skönhetsbranschen”

“Genom att kombinera vår expertis med booksalons branschledande programvara för salongshantering är vi övertygade om att vi kan leverera en överlägsen betalningsupplevelse som förbättrar effektiviteten, rationaliserar verksamheten och höjer kundnöjdheten för frisörer och andra skönhetsspecialister i regionen.”

Partnerskapet har redan sett en framgångsrik lansering i Finland, med över 1,000 aktiva SurfPad-terminaler runt om i landet. Den positiva responsen från handlare har uppmuntrat båda företagen att expandera sitt samarbete till hela den nordiska regionen.

“Vi är mycket glada över att samarbeta med Surfboard Payments och dra nytta av deras innovativa betalningslösningar för att ytterligare stärka vårt salongshanteringsprogram”, säger Harri Myllylä, VD för booksalon. “Detta partnerskap förbättrar inte bara betalningsupplevelsen för våra salonger utan ligger även i linje med vårt mål om att erbjuda heltäckande lösningar som effektiviserar salongsverksamheten och driver affärsutveckling.”

Med en gemensam vision för innovation och kundresa är Surfboard Payments och booksalon redo att revolutionera betalningslösningarna inom skönhetsbranschen. Partnerskapet demonstrerar kraften av samarbete för att driva digital transformation, erbjuda en enhetlig produktportfölj och leda vägen för betalningar i salonger.